Biografie

Boekje_1_CustomHet Begin


Het begon allemaal in 2006 toen Collin her en der in het cafe wat nummertjes zong. Met een vrijgezellenfeest van een vriend deed hij dit ook en de eigenaar van het bedrijf vroeg hem op te treden op een aantal evenementen die door hem werden georganiseerd.

Zo begonnen zijn eerste optredens voor een groot publiek.

Een half jaar later werd er contact gezocht met Andre Kooiman die Collin's eerste nummers schreef
"Als ik bij je ben" en "He Muzikant".
Met het tweede nummer werd Collin uitgenodigd voor het populaire TV programma Brabantparty. Hier hadden ze een nieuwe talentenjacht georganiseerd "De Brabantse Nieuwe".
Met het nummer "He Muzikant" kwam Collin hierbij in de finale en wist de titel Brabantse nieuwe 2007 te bemachtigen.

Kort hierna werd het mini album "Alles of niets" opgenomen, een single met 5 eigen nummers. Het ging in een sneltreinvaart en de optredens stroomden binnen.

Hierna kwam het nummer "Met tranen in je ogen" en scoorde Collin hoge ogen. Dit nummer werd veel op de verschillende radiostations gedraaid en was hier 2 keer mee in het TV programma Brabantparty.

2009

Begin van dit jaar werd er een platencontract getekend bij VNC produkties te Zundert. Er werd in goed overleg samen met Conny Huybregts Productions besloten de samenwerking te beeindigen en de boekingen weer in eigen beheer te gaan doen.De single "Blijf maar bij die ander" en "Vind je mij nog lief" waren de eerste producties die in samenwerking met VNC werden gemaakt. Ook deze nummers waren weer vaak te horen in kroegen, discotheken, radiozenders en op TV.
Het was voor het eerst dat de teksten geschreven werden door Collin zelf.

Deze samenwerking bevalt ontzettend goed en daarom is ook sinds kort de single
"Kom dans met mij Mi Amor" uit voort gekomen. Het tweede nummer van deze single is "Jij bent de allerlaatste".
Deze single werd opgenomen bij Laurens van Wessel, Wesco Productions te Zegge (waar ook de vorige 2 singles werden opgenomen). En ook deze keer heeft Collin zelf de teksten geschreven.

Met deze single verwacht Collin weer hoge ogen te scoren en dat moet zeker gaan lukken met de hulp van Ellis ten Donkelaar die de single landelijk gaat promoten.

De vraag naar een album word steeds groter en het plan is dan ook om deze voor het einde van het jaar uit te brengen.

KORTOM; HET WORD EEN BEWOGEN JAAR MET LEUKE DINGEN IN HET VOORUITZICHT